18/01/2018 05:31
NAJNOVIJE VIJESTI
Etihad 100 miliona, Srbija 42 miliona dolara

Etihad 100 miliona, Srbija 42 miliona dolara

 Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da se, prilikom privatizacije Jat ervejza koju je obavio Etihad, Srbija obavezala da će investirati 42 miliona dolara dok će partner iz Ujedinjenih Arapskih Emirata uložiti do 100 miliona.er-srbija-avionn

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da Srbija taj novac treba da obezbedi u 2014, 2015. i 2016. godini a da do sada još ništa nije uplaćeno, i dodao da se Srbija obavezala i da sanira dugove, od kojih je 80 odsto prema samoj državi.

“Nikada niko nije mogao ni da sanja da će da prodje ovako dobro i na ovakav način”, rekao je Vučić i naveo da su druge države mnogo više ulagale u svoje nacionalne kompanije prilikom preuzimanja.

On je ocenio da će Er Srbija da završi 2014. godinu s profitom od milion evra i podsetio da je zamenjena flota letelica, smanjena prosečna starost aviona i zaposlenih, povećan broj destinacija, unapredjen kvalitet keteringa i poboljšana kadrovska struktura zaposlenih u administraciji.

14. avgusta 2014. (Beta)

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net