22/01/2018 04:07
NAJNOVIJE VIJESTI
Nove FOTOGRAFIJE: BMW X4 Sport Activity Coupe

Nove FOTOGRAFIJE: BMW X4 Sport Activity Coupe

bmw-x4-spreda
Na leto nam stiže BMW X4 Sport Activity Coupe crossover čija će početna cena, u Nemačkoj, biti 45.600 evra. X4 se vrlo malo razlikuje od X3 jer imaju istu platformu, motore, unutrašnjost, a jedina vidljiva razlika je u spoljnom izgledu i visni (X4 niži za dva centimetra).


 

BMW X4 gepek

newspress.co.uk

S obzirom da je X4 crossover smešten u sportsku kategoriju, jasno je da će BMW ponuditi motore veće kubikaže i snage. Kupci će moći da biraju između tri benzinska i tri dizel agregata, koji razvijaju od 184 KS do 313 KS. Svi motori koriste BMW-ovu TwinPower Turbo tehnologiju i zadovoljavaju Euro 6 norme. Perjanica benzinskih modela je šesto-cilindrični xDrive35i, koji razvija 306 ‘konja’ uz 400 Nm a do 100 Km/h mu treba 5,5 sekundi. Ni dizel agregati nisu za potecenjivanje pa ukoliko izaberete xDrive35d, dobićete trolitarski motor sa šest cilindara koji razvija 313 KS a za svega 5,2 sekunde stiže do 100 Km/h.

BMW X4 znak pozadi

SrbijaDanas

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net