18/01/2018 05:37
NAJNOVIJE VIJESTI
Gračanica: U podmetnutom požaru izgorio 60-godišnjak, uhapšena osumnjičena trojka

Gračanica: U podmetnutom požaru izgorio 60-godišnjak, uhapšena osumnjičena trojka

U požaru koji je zahvatio napuštenu kuću u Gračanici poginuo je šezdesetogodišnji muškarac čiji su inicijali V.D, nastanjen na području ove opštine, potvrđeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.gracanica-u-podmetnutom-pozaru-izgorio-60godisnjak-uhapsena-osumnjicena-trojka_1408020354

Vatrogasci su brzo stigli i lokalizovali požar, ali nisu uspjeli spasiti život muškarca koji je bio u zapaljenom objektu.

Dežurni ljekar Doma zdravlja Gračanica konstatovao je smrt muškarca, nakon što je požar lokalizovan.

Zbog sumnje da su podmetnule požar jutros oko 7.00 sati uhapšene su tri osobe koje se nalaze na kriminalističkoj obradi u Polcijskoj stanici u Gračanici.

Policija i dežurni kantonalni tužilac izvršili su uviđaj, a istraga će utvrditi da li je riječ o nesrećnom slučaju.

OSLOBOĐENJE

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net