Radojičić: SNSD prepoznat kao branilac Srpske

0
900

BANJALUKA – Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Igor Radojičić smatra da je SNSD vodio uspješnu politiku na svim nivoima vlasti i da je prepoznat kao politička partija koja je odbranila interese Republike Srpske, i to u vremenu kada je bilo različitih napada na njenu poziciju.


20140814144325_258231

“U narednom periodu cilj nam je da u Sarajevu naš član Predsjedništva BiH, nakon Nebojše Radmanovića, bude Željka Cvijanović i da na isti način čvrsto i stabilno, kao žena koja je pokazala čvrstinu i odlučnost za Republiku Srpsku, u idućim godinama brani Republiku Srpsku”, rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci.

On je naglasio da je pobjeda, odnosno osvajanje mandata cilj i za parlament BiH i Savjet ministara BiH gdje je, kako je rekao, SNSD pokazao da nijedna devastacija ustavnih nadležnosti Srpske ne može da prođe kako je to prolazilo sadašnjim predstavnicima opozicije.

“U Republici Srpskoj naš cilj je stabilna skupštinska većina sa koalicionim partnerima Demokratskim narodnim savezom i Socijalističkom partijom, nastavak mandata predsjednika Republike i mnogo novih ozbiljnih poslova”, rekao je Radojičić.

Prema njegovim riječima, ti poslovi, s jedne strane, uključuju stabilnu i čvrstu Republiku Srpsku, a, sa druge strane, niz ekonomskih i socijalnih poslova koje građani očekuju, a podrazumijevaju “rada, reda, posla, pravde, para, pa da ljudi bolje žive”.

SRNA