18/01/2018 10:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Dodik i Cvijanovićeva s ambasadorom Mađarske

Dodik i Cvijanovićeva s ambasadorom Mađarske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa mađarskim ambasadorom u BiH Јozefom Pandurom.

Željka Cvijanović i ambasador Mađarske -

Željka Cvijanović i ambasador Mađarske

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primila je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Republike Mađarske u BiH Јozefa Pandura.Predsjednica Vlade zahvalila se ambasadoru na uspješnoj saradnji tokom njegove diplomatske misije i podršci koju je Mađarska pružila stanovništvu Republike Srpske koje je prethodnih mjeseci pogođeno teškim poplavama.

Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u Republici Srpskoj, BiH, a sagovornici su razmijenili mišljenje i o mogućnostima za prevazilaženje zastoja u procesu evropskih integracija u BiH.

Predsjednica Vlade upoznala je ambasadora Mađarske i sa setom mjera koje je Vlada definisala radi ublažavanja posljedica izazvanih poplavama i klizištima, naglasivši da su prioriteti za sanaciju u Republici Srpskoj škole, bolnice, javne ustanove, te putna i poljoprivredna infrastruktura.

Ambasador Pandur izrazio je podršku građanima Republike Srpske, BiH, uz uvjerenje da će se dobra saradnja sa Republikom Mađarskom nastaviti kroz implementaciju postojećih i definisanje novih projekata od obostranog interesa.

Izvor:RTRS

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net