18/12/2017 04:34
NAJNOVIJE VIJESTI
GITARISTA BENDA DOWN RAZMATRA POVRATAK U CORROSION OF CONFORMITY

GITARISTA BENDA DOWN RAZMATRA POVRATAK U CORROSION OF CONFORMITY

Poslednjih nekoliko godina gitarista Pepper Keenan se posvetio radu u bendu DOWN, dok je njegov drugi bend CORROSION OF CONFORMITY nastavio da svira i snima bez njega. To bi uskoro možda moglo da se promeni budući da je Keenan u nedavnom intervjuu za Metal Hammer otkrio da se dogovaraju o njegovom povratku.

Publika će morati da se strpi povodom ove novosti jer su i Down i Corrosion Of Conformity nedavno izbacili nova izdanja te je u toku period njihove promocije i sviranja uživo. Keenan kaže da ne očekuje da će se na novom COC albumu početi raditi pre februara sledeće godine, a što se planova sa bendom Down tiče kaže da su trenutno fokusirani na sve oko novog EP-a “Down IV – Part II”.


Izvor/http://nocturnemagazine.net/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net