22/01/2018 03:45
NAJNOVIJE VIJESTI
Aerodrom Nikola Tesla među vodećima po rastu broja putnika

Aerodrom Nikola Tesla među vodećima po rastu broja putnika

BEOGRAD, Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ saopštio je danas da je u prvih šest mjeseci ove godine imao gotovo dva miliona putnika, što je za 32 odsto više nego u isto vrijeme 2013. godine.


aerodrom-nikola-tesla

Kako je istaknuto, zbog toga je beogradski aerodrom u izvještaju Udruženja evropskih aerodroma (ACI Europe) proglašen za drugi prijestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika.

Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu, kada je opsluženo rekordnih 539.823 putnika, što je 25 odsto više nego u isto vrijeme 2013.

Od početka godine do sada na beogradskom aerodromu registrovano je više od 2,5 miliona putnika.

Tokom ljetnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord. Najviše putnika bilo je 2. avgusta, kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380 putnika.

Izvor/Beta

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net