21/01/2018 16:01
NAJNOVIJE VIJESTI
Menjajte dezodoranse na šest meseci

Menjajte dezodoranse na šest meseci

Da li znate da bi trebalo bi da menjate dezodoranse na svakih šest meseci?


26930

To kažu dermatolozi, koji ističu da će se vaša koža navići na onaj koji koristite. I upravo zbog toga bi trebalo da ih menjate. Takođe, tako ćete izbeći stalno izlaganje istim štetnim materijama koje se nalaze u nekim dezodoransima.

Inače, naučnici kažu da se različito znojimo zbog stresa, vrućine ili vežbanja, a svaka vrsta znoja ima karakterističan hemijski sastav. Tako je, na primer, „miris“ od stresa najneprijatniji. 

Zbog svega toga dermatolozi preporučuju da svakih šest meseci menjate dezodorans kako se telo ne bi naviklo i prestalo da reaguje na njega.

Inače, dezodoransi u stiku su najbolji u sprečavanju neprijatnih mirisa.

Izvor/Dominomagazin

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net