17/01/2018 19:24
NAJNOVIJE VIJESTI
Đoković: Ne igram najbolje, još tražim formu

Đoković: Ne igram najbolje, još tražim formu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je svestan da trenutno ne igra najbolje i da će učiniti sve da se vrati u prepoznatljivu formu


Đoković je teže nego što se očekivalo savladao Francuza Žila Simona sa 6:3, 4:6, 6:4 i plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, jedinog koji nije osvojio.

– Igrao sam dobro u većem delu meča. Kraj drugog i početak trećeg seta nisu bili dobri, ali pokušavam da izvučem pozitivne stvari iz svakog meča. Znam da još nisam na željenom nivou, ali idem dalje. Svaki dan je novi izazov, tražim bolju igru – rekao je Đoković posle meča.

Đoković je pohvalio Simona, posebno njegovo kretanje na osnovnoj liniji.

– On tera protivnika da uvek odigra potez više, zato sam menjao ritam i tražio prave uglove. Sve je funkcionisalo dobro. Odjednom sam počeo da pravim neiznuđene greške, povukao sam se malo što je on iskoristio i počeo da dominira. Treći set je bio izjednačen, ali drago mi je što sam uspeo da pobedim – rekao je Đoković.

NJegov protivnik u narednoj rundi biće pobednik duela Sem Kveri (SAD) – Tomi Robredo (Španija).

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net