Remzi nastavio smrtonosni niz, „žrtva” Robin Vilijams

0
1095

Prokletstvo Arona Remzija je nastavljeno. Kad god vezista Arsenala i Velsa postigne gol, neka od poznatih ličnosti umre


zrtve

Tako je bilo i sad, kad je zatresao mrežu Mančester sitija u Komjuniti šildu, a istog dana je objavljeno da je u stanu nađen mrtav glumac Robin Vilijams.

Remzijev niz o koje se priča već uplašeno, počeo je prvog maja 2011. godine. Zatresao je mrežu Mačester junajteda, da bi istog dana predsednik SAD Obama objavio da je ubijen vođa terorista Osama bin Laden.

Velšanin je postigao gol protiv Totenhema 2. oktobra 2011, a ubrzo je saopšteno da je umro Stiv Džobs, čovek koji je izmislio Epl i priča je definitivno počela da se širi 19. oktobra iste godine, pošto je Remzi postigao pogodak protiv Marselja u Ligi šapiona, a ubijen bioMoamer Gadafi predsednik Libije. Sad su svi s večom pažnjom čekali Velšaninove golove i nisu zažalili.

Gol protiv Sanderlenda 11. februara 2012, najavio je smrt pop pevačice Vitni Hjuston.

Gotovo godinu čekalo se do novog poklapanja. U martu 2013 postigao je gol za Vels protiv Škotske, a istog dana (22) objavljeno je da je umro bivša NBA zvezda Rej Vilijams.

Ubrzo 14. maja iste godine bio je strelac za Arsenal protiv Vigana, a objavljeno je da je umro argentinski diktator Horhe Videla.

Opet je žrtva Remzija bio Marselj u Ligi šampiona (18. septembra 2013), a tad je slavni pokojnik bio Ken Norton, nekad svetski šampion u boksu, čovek koji je pobedio Muhameda Alija 1973…

Serija je nastavljena 30. novembra 2013, golom protiv Kardifa, kad je u saobraćajnoj nesreći poginuo američki glumac Pol Voker.

Poslednji pogodak u nedelju protiv Sitija poklopio se sa smrću drugog glumca Robina Vilijamsa ki samo je produžio neugodni niz.

Narod već priča svašta, društvene mreže bruje, a možda najbolja poruka golmanima koja je viđena na fejsbuku je: „odbranivši udarac Remzija je spašavanje života nekome”.

Izvor/Sportskizurnal

PODELI
Prethodni tekstU avgustu nas čeka kataklizma?
Sledeći tekst