20/02/2018 07:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Ubistvo i samoubistvo nasred Beča

Ubistvo i samoubistvo nasred Beča

Beč – U Beču je sinoć jedan čečenski državljanin, nasred ulice, počinio ubistvo i potom izvršio samoubistvo.slikacitava (2)

On je sačekao svoju bivšu saputnicu na ulici, koja je, kada ga je vidjela, počela da bježi, opisuju svjedoci, a prenose austrijski mediji.

Međutim, Čečen je uspio da je stigne, izvadio je pištolj, ispalio dva hica u njen grudni koš i potom naslonio pištolj na svoju glavu i izvršio samoubistvo.

Oboje su preminuli su na licu mjesta.

Prema prvim informacijama, uzrok zločina je ljubavna svađa. Policija je ubici prije godinu dana izrekla zabranu ulaska u stan njegove bivše saputnice, zbog pretnji ili mogućeg nasilja.

11.08.2014 | Tanjug

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net