Bijesne splitske prostitutke prijavile madam Džozefinu policiji: Mi sve radimo, a ona pokupi pare!

0
1484

Madam Džozefina F. (55) iz Splita završila je u istražnom zatvoru nakon što su je prijavile njezine djelatnice, nezadovoljne podjelom zarade od 50 posto , javlja Slobodna Dalmacija.U-slucaju-elitne-prostitucije-svjedocit-ce-i-hrvatski-ministri_ca_large– Mi sve radimo, a ona kupi pare! Neće to tako više – kazala je jedna od prodavačica ljubavi nakon dolaska u policiju i prijavila svoju šeficu.

Džozefina nije bila nova u ovoj uslužnoj branši te je brzo uspjela organizirati četveročlani tim djelatnica voljnih baviti se prodajom svih vrsta seksualnih usluga. Kako se otprije i sama bavila prostitucijom, bilo joj je poznato što je sve potrebno da posao krene što prije i što bolje.

Džozefina je odmah unajmila stanove i objavila oglase u novinama nudeći usluge četiriju žena u dobi od 31, 36, 38 i 45 godina. Zrele i voljne radnice bile su tražene te se posao od početka ožujka do početka kolovoza ove godine razvio vrlo brzo, tako da su jedva stizale opslužiti sve zainteresirane klijente.

Upravo je količina posla i sve veća zarada dovela do kraha suradnje jer je Džozefina, prema dogovoru, uzimala pola novca. Kako su rasli zarađeni iznosi, raslo je tako i nezadovoljstvo četiriju žena koje su ocijenile kako su potplaćene. Sa šeficom se nisu mogle dogovoriti, te su se dvije od njih odlučile na prijavu policiji radi osvete.

Nakon prijave Džozefina je uhićena i privedena na Državno odvjetništvo gdje je ispitana. Procijenjeno je kako je tijekom četiri mjeseca zaradila više desetaka tisuća kuna, a dio je odlazio na plaćanje najma stanova, oglasa i računa za mobitele preko kojih su se dogovarali susreti. Određen joj je istražni zatvor da ne bi utjecala na svjedokinje, svoje bivše djelatnice, i jer se otprije bavila istom djelatnošću.

A kolika kazna prijeti splitskoj madam Džozefini? Prema Zakonu, onaj tko druge radi zarade potiče na pružanje seksualnih usluga ili organizira njihovo pružanje, kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina, piše Slobodna Dalmacija.

Cjenovnik

– oralni seks – od 100 do 500 kuna
– klasični seks – od 300 do 700 kuna
– analni seks – od 500 do 900 kuna, ali samo u kombinaciji s klasičnim
– BDSM (vezivanje, sado-mazo), fetišizam i ostvarivanje raznih fantazija – dogovaraju se nakon susreta

sat je 150 eura, ali visina konačnog iznosa varira ovisno o dužini pružanja usluge

Izvor/Oslobođenje  10/08/2014