17/01/2018 19:47
NAJNOVIJE VIJESTI
Šta pokazuju istraživanja uoči oktobarskih izbora?

Šta pokazuju istraživanja uoči oktobarskih izbora?

Stranke su već u predizbornom ruhu. Ono što sve najviše interesuje jeste pobjeda – do nje se svakako dolazi istraživanjem i osluškivanjem javnog mnjenja.


Da se u nedjelju održavaju parlamentarni izbori u Republici Srpskoj, za koga biste glasali?
Za koga ćete glasati na predjsedničkim izborima koji će se održati u oktobru ove godine?
I – Za kog kandidata za člana Predsjedništva BiH ćete glasati na izborima u oktobru?

1

Za predsjedničkog kandidata SNSD-a Milorada Dodika, glasalo bi 52% građana, dok bi kandidat SDS-a Ognjen Tadić imao podršku 43% građana. Što se tiče rezultata za člana predsjedništva BIH, rezultati su sledeći:

2

Photo/prt sc…  Video pogledajte na: http://bit.ly/1mACcvt

Izvor/RTRS

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net