17/12/2017 09:06
NAJNOVIJE VIJESTI
Conga osvojio Toronto!

Conga osvojio Toronto!

Žo Vilfrid Conga je osvojio svoj drugi ATP turnir nakon pobede nad Rožerom Federerom u finalu Toronta.


220184_600

Francuski teniser, Žo Vilfrid Conga, osvojio je svoj drugi ATP turnir u karijeri pobedom nad Rožerom Federerom od 2:0, po setovima 7:5 i 7:6.

Obojica su počeli veoma sigurno na svoj servis, nije bilo brejka, čak ni brejk lopte, sve do poslednjeg gema u prvom setu pri rezultatu 6:5 za Francuza. Tada je on iskoristio prvu na servis Federera, što je bilo dovoljno da se uzme set i da se u nastavak uđe u velikoj psihološkoj prednosti.

Kao i u prvom setu, i drugi su obojica počeli dosta sigurno, barem do 6. gema u setu. Od tog servis gema Rožera Federera, pa sve do kraja meča, Conga je imao barem po jednu brejk loptu na servis Švajcarca.

Propustio je čak šest, da bi se ušlo kasnije u taj brejk drugog seta gde je Conga bio ubedljiviji.

Do promene strana obojica su koristili svoje servise, da bi prvi poklekao Federer, a do kraja je izgubio još jedan mini-brejk tako da je Conga slavio sa 7:3.

Inače, Conga je do ovog trofeja stigao preko Đokovića, Mareja, Dimitrova i Federera.

Izvor/Sportske.net

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net