18/01/2018 13:23
NAJNOVIJE VIJESTI
Gitarista Korna objavio detalje njegove nove knjige

Gitarista Korna objavio detalje njegove nove knjige

Brian “Head” Welch, gitarista koji se vratio prošle godine u Korn nakon nekoliko godina, je otkrio radni naslov svoje četvrte knjige pod imenom “With My Eyes Open“.


 brian-welch-korn-e1406662782514

Knjiga će se baviti njegovim životom od 2005. godine, kada je napustio bend da bi otkrio i prihvatio spiritualnost, sve do prošle godine kada se vratio u bend.

“Head” je takođe rekao za Pittsburgh Music Magazine: “Potpuno je ludo. Pronašao sam spiritualnost i imao sam susret sa Hristom – ali sam bio u blizini nekih ludih ljudi takođe. Prošao sam kroz neke lude situacije kao što su sudske tužbe i slučajeve. Tako da ću pisati o tome.”

Brian Welch je takođe izjavio da se nada pauzi od šest meseci nakon što Korn završi turneju do jeseni: “Mislim da je dobro povući se na neko vreme i onda se ponovo vratiti. Videćemo već.”

Welch se takođe raduje povratku svom projektu Love & Death, sa kojim želi da snimi novi album: “Voleo bih da završim novi album ili da uradim dobar deo posla. Jednom kada dobiješ ideje, možeš raditi na njim u autobusu i možeš uraditi materijal prilično brzo.”

Balkanrock.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net