23/11/2017 06:38
NAJNOVIJE VIJESTI
Amy Lee (Evanescence) izdaje album snimljen za film “War Story”

Amy Lee (Evanescence) izdaje album snimljen za film “War Story”

Pevačica Evanescencea Amy Lee trebalo bi da uskoro izbaci novi album “Amy Lee Featuring Dave Eggar: Aftermath ” specijalno komponovan za potrebe filma War Story koji je imao premijeru prošle godine na Sundance Film Festivalu.


amy-lee

Lee je napisala još jednu novu pesmu za film “Push The Button” i ceo projekat nazvala “drugačijim i oslabađajućim”. Amy je otkrila još da joj prija komponovanje muzike za film jer joj je zabavno i olakšavajuce s obzirom da može da radi od kuće i posveti se nedavno rođenom detetu.

Inače poslednji album Evanescencea izašao je još 2011. dok je sastav neaktivan od sredine 2012. godine.

Balkanrock.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net