16/12/2017 17:44
NAJNOVIJE VIJESTI
Maroon 5 po prvi put nastupaju na MTV VMA dodeli

Maroon 5 po prvi put nastupaju na MTV VMA dodeli

“Presrećni smo što ćemo izvesti naš novi singl”

604x320_2943-Adam_Levine_MTV

Sastav Maroon 5 je novo ime na spisaku izvođača koji će nastupiti na ceremoniji 2014 MTV Video Music Awards.

Bendu će ovo biti prvi nastup na najluđoj muzičkoj dodeli, koja će se održati u Inglevudu u Kaliforniji. Prenos uživo biće na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 24. na 25. avgust od 02:00!

Rokeri iz Los Anđelesa pridružuju se ranije najavljenim izvođačima među kojima su Usher, Ariana Grande i 5 Seconds of Summer, a uskoro će biti otkrivena nova imena.

“Jako smo uzbuđeni zbog našeg predstojećeg albuma i što ćemo biti deo sjajnog VMA lineup-a. Ovo je naš prvi nastup na ovom događaju i presrećni smo što ćemo izvesti naš novi singl”, rekao je pevač benda Adam Levine.

Okruženi hiljadama fanova, Maroon 5 oduševiće gledaoce na specijalnoj VMA pozornici izvođenjem nove pesme sa albuma “V” koji će biti objavljen u septembru ove godine. U skladu sa naslovom, “V” predstavlja njihov peti po redu studijski album koji sumira muzičko putovanje benda od nastanka pa do danas.

Glasanje se odvija na vma.mtv.com, a nominovani za novu kategoriju Najbolji Lyric Video, za koju će se glasati preko društvenih mreža, biće uskoro objavljeni.

www.mjuznews.com

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net