Maroon 5 po prvi put nastupaju na MTV VMA dodeli

0
972

“Presrećni smo što ćemo izvesti naš novi singl”

604x320_2943-Adam_Levine_MTV

Sastav Maroon 5 je novo ime na spisaku izvođača koji će nastupiti na ceremoniji 2014 MTV Video Music Awards.

Bendu će ovo biti prvi nastup na najluđoj muzičkoj dodeli, koja će se održati u Inglevudu u Kaliforniji. Prenos uživo biće na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 24. na 25. avgust od 02:00!

Rokeri iz Los Anđelesa pridružuju se ranije najavljenim izvođačima među kojima su Usher, Ariana Grande i 5 Seconds of Summer, a uskoro će biti otkrivena nova imena.

“Jako smo uzbuđeni zbog našeg predstojećeg albuma i što ćemo biti deo sjajnog VMA lineup-a. Ovo je naš prvi nastup na ovom događaju i presrećni smo što ćemo izvesti naš novi singl”, rekao je pevač benda Adam Levine.

Okruženi hiljadama fanova, Maroon 5 oduševiće gledaoce na specijalnoj VMA pozornici izvođenjem nove pesme sa albuma “V” koji će biti objavljen u septembru ove godine. U skladu sa naslovom, “V” predstavlja njihov peti po redu studijski album koji sumira muzičko putovanje benda od nastanka pa do danas.

Glasanje se odvija na vma.mtv.com, a nominovani za novu kategoriju Najbolji Lyric Video, za koju će se glasati preko društvenih mreža, biće uskoro objavljeni.

www.mjuznews.com