FILM – On ima 50 nijansi sive i 100,000 pregleda

0
1035

noname-2-1024x433

Trejler za film “PEDESET NIJANSI – SIVA” već sada ima preko 100 000 pregleda na YouTube kanalu distributerske kuće Taramount film.Ovaj trejler imao premijerno prikazivanje na svetskom nivou 24. jula i da je tom prilkom izazvao veliko interesovanje i oduševljenje na svim teriotorijama.Jedan od najiščekivanijih i najintrigantnijih naslova “Pedeset nijansi – Siva” stiže na velika platna naših bioskopa 12. februara 2015. godine.

„Pedeset nijansi – Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

noname

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž…

Izvor/filomedeer