17/12/2017 09:24
NAJNOVIJE VIJESTI
Porsche Cayenne za 2015.

Porsche Cayenne za 2015.

Baš fino, ako imate keša viška…26942

Da se niste možda obogatili od prošle nedelje? Ako jeste i svima to želite da pokažete nabacite onda lepo novi Porsche Cayenne za 2015. godinu.

Izgled je vrlo prepoznatljiv kao i do sada, ali su neki detalji malo doterani, pre svega napred i nazad.

Izgleda da će u ponudi biti četiri modela – Cayenne Diesel sa V6 motorom od 3 litra, Cayenne S sa 3.6-litarskim tvin turbo V6 motorom, Cayenne Turbo od 520 konja sa V8 motorom i Cayenne S E-Hybrid. Cena? Ako vas zanima koja je onda nije za vas…

26942-1407142998-2015-porsche-cayenne-2

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net