18/01/2018 14:43
NAJNOVIJE VIJESTI
Jednostavni savjeti za borbu protiv umora

Jednostavni savjeti za borbu protiv umora

Svima se desi da ih u toku dana savlada umor. Donosimo vam nekoliko jednostavnih savjeta uz koje žete savladati umor i biti produktivniji.


Doručkujte – Naučno je dokazano da su ljudi koji ne preskaču doručak energičniji i bolje raspoloženi. Ako nemate naviku jesti prije nego što izađete iz kuće, počnite se navikavati na tu promjenu jer će uveliko poboljšati vaš život.

Rutina – Rutina je četo najveći razlog umora. Samo mala promjena potaknut će mozak na proizvodnju dopamina, hemijskog spoja sličnog adrenalinu koji će vas potaknuti na akciju.

Osvježenje – Hladno osvježenje razbudit će vas u trenu. Vodite računa o hidrataciji, posebno u toplim danima.

Tamna čokolada – Tamna čokolada najzdraviji je desert. Sadrži teobromin, sastojak koji djeluje poput kofeina, te vašem tijelu vraća energiju.

pobijediteumor

ljepota.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net