17/01/2018 19:39
NAJNOVIJE VIJESTI
Preparati Dr.Hauschka u svijetu slavnih

Preparati Dr.Hauschka u svijetu slavnih

Julia Roberts, Jennifer Aniston, Madonna, Richard Gere, Robert Downey Jr. samo su neke od slavnih ličnosti koje su isprobale i javno hvale njegu kože sa Dr. Hauschka proizvodima. Jedan je od prvih holističkih brendova, sa preko 40 godina iskustva u preparatima za njegu kože na biljnoj bazi. Kraljica Dr. Hauschka kozmetike, Dnevna krema od ruže, dio je dnevnog rituala najpoznatijeg svjetskog modela Kate Moss. 
kate

Zbog svojih posebnih svojstava ova brzoupijajuća krema potiče regeneraciju kože i osigurava optimalnu zaštitu normalnoj, suhoj, osjetljivoj i zreloj koži. Dragocjeni organski sastojci kao što su ružino ulje i ekstrakt šipka stvaraju na koži zaštitni sloj, dok ružin vosak i avokado štite od isušivanja. U koži se uspostavlja pravilan odnos vlage i masnoće. Jennifer Aniston bi dodala kako djeluje umirujuće i izuzetno miriše. Katie Holmes vjeruje maskama Dr. Hauschka, a za njegu svoje kože bira Učvršćujuću masku, koju koristi prilikom skype razgovora sa prijateljima. Ovo vrijeme nazvala je „Face Time“ ili „Vrijeme za lice“. Uma Thurman i Eva Mendes koriste Mlijeko za čišćenje lica Dr.Hauschka, te su naglasile kako je ovo mlijeko izuzetno nježno, uz blistavo čisti efekat na koži. Kao i njen lik u filmu Jedi, moli, voli, Julia Roberts živi holistički. Njen način života uključuje korištenje prirodne kozmetike, a jedan od njenih omiljenih brendova upavo je Dr. Hauschka. Budite i vi dio svijeta slavnih, jer je Dr.Hauschka kozmetika dostupna na ovlaštenim prodajnim mjestima u BiH. Više informacija potražite na Facebook.com/dr.hauschka.ba. 

ljepota.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net