18/01/2018 05:18
NAJNOVIJE VIJESTI
Navijači Lansa traže: Rijana kupi naš klub!

Navijači Lansa traže: Rijana kupi naš klub!

Tokom prethodnih dana pop diva s Barbadosa, Rijana, izrazila je želju za uplovljavanjem u fudbalske vode poručivši „da je spremna da kupi neki manji fudbalski klub“.

Rijana-Instagram

Kako je sama pevačica kazala, ona se udružila sa Didijerom Drogbom sa kojima namerava da kupi neki manji fudalski klub.  Ovu izjavu spremno su dočekali navijači francuskog Lensa.

Naime, navijači francuskog prvoligaša pokrenuli su incijativu da poznata svetska pevačica postane vlasnica njihovog tima koji se našao u finasijskim problemima.

Navijači Lansa su ponudili Rijani da ih kupi, a inicijativa je pokrenuta na društvenim mrežama. Nije poznato kako će reagovati rukovodstvo francuskog kluba na akciju navijača.

Francuski klub našao se u nezavidnoj situaciji, zabranjeno mu je angažovanje novih igrača, a u jednom trenutku postojala je realna bojazan od eliminacije u niži rang.

Lens je u prvom kolu novog šampionata Francuske poražen od Nanta 1:0

hotsport.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net