18/01/2018 13:20
NAJNOVIJE VIJESTI
Rej Alen će igrati još jednu godinu

Rej Alen će igrati još jednu godinu

Iskusni košarkaš Rej Alen od 1. jula postao je slobodan igrač pošto mu je istekao dvogodišnji ugovor s Majamijem.

Rej-Alen-fansided-com-640x360

Ovaj momak koji se fizički nalazi u neverovatnoj formi za jednog momka koji ima punih 39 godina, najverovatnije će odigrati još jednu NBA sezonu, tvrde izvori.

Naime, tokom ovog leta šuškalo se da bi popularni Rej Rej mogao da se priključi Klivlend Kavalirsima, budući da je privatno u sjajnim odnosima sa Lebronom Džejmsom.

Kako stoje stvari, ovaj scenario najverovatnije će biti i neizbežan, budući da je Rej Alen dogovorio sve detalje sa tim klubom, ali zvaničnog potpisa još nije bilo.

hotsport.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net