16/12/2017 16:01
NAJNOVIJE VIJESTI
Novi Skype 5.0 pronalazi vaše prijatelje

Novi Skype 5.0 pronalazi vaše prijatelje

Skype je izbacio novu inačicu aplikacije za pametne telefone. Najnovija verzija 5.0 pronalazi vaše prijatelje unutar kontakata. Naime, do sada ste ih morali tražiti unutar baze podataka, no sada se potraga znatno promijenila. Korisnici Skypea će primijetiti da će aplikacija u jednom trenutku zatražiti unos vašeg broja mobitela i time ćete dati mogućnost aplikaciji da skenira vašu listu kontakata i prepozna sve koji su obavili istu radnju te ih ubaci u vašu listu. Ukoliko vam ne odgovara ova opcija, uvijek ćete imati mogućnost utišati pretraživanje kontakata, pa čak i zabraniti dodavanja vašeg broja u liste. 

en-1

Iako je novi Skype 5.0 već dostupan za preuzimanje na trgovini Google Play, traženje unosa broja nećete primiti odmah već će to potrajati i do nekoliko sedmica. 

Izvor/http://izona.geek.hr/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net