17/01/2018 19:30
NAJNOVIJE VIJESTI
Igra Kim Kardashian dnevno zaradi preko pola miliona dolara!

Igra Kim Kardashian dnevno zaradi preko pola miliona dolara!

Kim-Kardashian-Teases-New-Video-Game-Kim-Kardashian-Hollywood-728x350

Prije malo više od tjedan dana na mobilnim se uređajima pojavila igra pod nazivom Kim Kardashian: Hollywood. Igru je osmislila kompanija Glu Mobile, a samo nakon prvog tjedna pohvalili su se i rekordnom zaradom od čak 700 000 dolara dnevno.

Što reći, igra koja je daleko lošija od stotine drugih igara na App Storeu i Google Playu zarađuje nevjerojatne novce. Ima li tu pravila? Igra je potpuno besplatna za iOS i Android, a glavni je cilj igre druženje sa slavnim osobama, isprobavanje odjeće, snimanja i sl.

No sigurno se pitate – ako je igra besplatna, otkuda onda zarada? Cijela stvar je u virtualnoj odjeći koju igrači kupuju kako bi mogli biti što ljepši unutar igre. Osim robe, tu je i nakit, frizura i sve ostale stvari koje se također mogu plaćati kako bi što prije mogli doći na vrh liste slavnih. Novac je put do vrha, ukratko.

Izvor//izona.geek.hr/

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net