POZIV za učešće – 18. Susreti mladih Republike Srpske

0
971

18-sm-rs

  • Da li želiš da budeš dio najvećeg okupljanja mladih u Republici Srpskoj ?
  • Da li želiš da učestvuješ u najvećem edukativno-sportsko-zabavnom događaju u Republici Srpskoj ?
  • Da li želiš da stekneš nova iskustva, znanje i vještine ?
  • Da li želiš da upoznaš nove prijatelje iz drugih gradova ?
  • Da li želiš da posjetiš Trebinje i upoznaš čari Hercegovine ?
  • Da li želiš na koristan način da provedeš ljeto ?

Ako je „DA“ odgovor na sva ova pitanja, onda je ovo tvoja prilika da učestvuješ na velikoj republičkoj manifestaciji mladih

„18. SUSRETI MLADIH REPUBLIKE SRPSKE“

koje organizuje Omladinski savjet Republike Srpske uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Omladinski savjet Republike Srpske i Ministarstvo porodice, omladine i sporta pozivaju mlade ljude sa područja Republike Srpske i zemalja regiona, da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji.

„18. Susreti mladih Republike Srpske“ će biti održani u Trebinju u periodu od 24. do 28. avgusta 2014. godine.

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 18. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, druženja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima.

Svrha manifestacije „18. Susreti mladih Republike Srpske“ je da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i druženje kroz zabavu i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji „18. Susreti mladih Republike Srpske“ i imate između 15 i 30 godina, molimo Vas da popunjeni prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 18. avgusta 2014. godine na elektronsku adresu:[email protected]

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje: PRIJAVNI OBRAZAC

BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN!

Mladi ljudi i volonteri koji su učestvovali na volonterskim radnim kampovima „Srce, ruke, lopata“ u Bijeljini i Doboju su direktni učesnici Susreta mladih.

Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o uslovima i pravilima učešća, kao i mogućnostima prevoza, najkasnije do 20. avgusta 2014. godine.

Troškovi ishrane, smještaja i prevoza su obezbijeđeni. Svi učesnici će biti smješteni u Domu učenika Trebinje. Prevoz za učesnike je obezbijeđen autobusima.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati kancelariju i sekretarijat OSRS-a, na telefone 051-326-130 i 051-326-131 ili na elektronske adrese:[email protected] ili [email protected].

Dokumenti za preuzimanje: