Ceca posvetila pesmu “Pile” maloj Tijani i rasplakala publiku! (FOTO)

0
1300

Taman kad ste pomislili da nema više, da atmosfera u Guči posle tri dana saborovanja ne može biti vrelija – koncert Svetlane Cece Ražnatović je to demantovao…

1361529-guca-ceca-koncert-02-080814-ras-foto-goran-srdanov

Ceca u Guči / Foto: Goran Srdanov


I novim, a posebno starim hitovima, Ceca je bukvalno zapalila publiku. Kolona duga osam kilometara je čekala na rampi za ulaz u Guču kako bi prisustvovala koncertu!

Već na prvim taktovima pesme „Ti voliš nju, a tebe ja“, publika je pala u trans, a pevačica je odavala utisak kao da nekome upućuje reči ove pesme. Smenjivali su se hitovi „Grome moj“, „Idi dok si mlad“, „Beograd“… a publika je sve vreme igrala ujednačenim tempom.
Kada je pevačica zapevala pesmu “Pile”, mnogi su zaplakali jer ju je posvetila svirepo ubijenoj Tijani Jurić.
Nakon toga je te iste devojčice razdrmala pesmom „Hoću da budem luda“ pozvavši ih da pevaju zajedno sa njom.
I staro i mlado se veselilio uz poznate hitove, a iako su u početku začuđeno gledali prizor oko sebe, u veselje se bacilo i nekoliko stranaca. Oni kažu da nisu znali da Cecine melodije mogu biti bolje od zvuka trube.
Veliki broj ljudi je hteo da uđe na stadion ali je protokol otežavao ulazak, pa su mnogi ostali napolju.
Koliko god publika bila oduševljena Cecinim najnovijim hitovima, u trenutku kada je zapevala „Nagovori majka sina“ publika je planula, ali bukvalno. Na nekoliko mesta su zapaljene baklje, pa je nebo gorelo, a viorenje trobojki na najvećoj srpskoj fešti je naravno bilo neizostavno.
Ceca je nastup završila hitom sa najnovijeg albuma “Ime i prezime”, a spektakularan vatromet prošarao je nebo iznad Guče, i na taj način trijumfalno obeležio kraj njenog koncerta.
1361406-guca-ceca-koncert-04-080814-ras-foto-goran-srdanov
Dačić sa sinom / Foto: Goran Srdanov

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je i Cecin veliki prijatelj i zemljak, uživao je u koncertu u vip loži, u kojoj je bio sa ambasadorima, gde je bila veoma vesela atmosfera. Međutim, on je morao da napusti nastup na pola kako bi otpratio ambasadore. – Žao mi je što ove godine ne mogu da prisustvujem i koncertu mog prijatelja Dejana Petrovića. Ambasadori koji su danas na najlepši mogući način ovde u Guči upoznali srpsku kulturu, zabavu i naše čuveno gostoprimstvo moraju da pođu nazad, a red je da ih ja kao domaćin ispratim – rekao je ministar prisutnim novianrima pred povratak u Beograd.
Izvor/Alo