18/12/2017 04:44
NAJNOVIJE VIJESTI
Bill Murray posuđuje glas medvjedu Baloou u ”The Jungle Book”

Bill Murray posuđuje glas medvjedu Baloou u ”The Jungle Book”

[Bill-Murray-300x215]Bill Murray će posuditi glas medvjedu Baloou u igranoj / CGI verziji Disneyjevog animiranog hita The Jungle Book iz 1967. Film režira Jon Favreau, a pričuRudyarda Kiplinga će u scenario pretočiti Justin MarksNeel Sethi će glumiti Mowglija, siroče koje su usvojile životinje iz džungle, a pored Murryja koji posuđuje glas Baloou tu su još i Idris Elba koji posuđuje glas tigru Shere Khanu,Scarlett Johansson – zmija Kaa, Lupita Nyong’o – vučica Raksha, Ben Kingsley – panter Bagheera, Christopher Walken – majmun King Louie i Ginacarlo Esposito– vuk Akela.

Baloo je ostao upamćen kao Mowglijev najbolji prijatelj i po pjesmici „The Bare Necessities“. Film se radi pod okriljem studija Disney, a premijera je zakazana za 9. oktobar 2015.


Izvor/Filmofil.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net