21/01/2018 15:51
NAJNOVIJE VIJESTI
Sponzoruše ne sedaju u “krš” kola!

Sponzoruše ne sedaju u “krš” kola!

Komičar Vitali Zdorovetski ponovo dokazuje da devojke ipak padaju na skupe stvari…

 Još jedan divni video iz radionice komičara koji je svojevremeno rekao sponzorušama da “pale” od njega i kupio “cice” na ulici bez ijedne izgovorene reči (ali sa otvorenim vratima belog “lamborginija”)…Vitali je ovoga puta glumio turistu u Los Anđelesu, momka koji, naslonjen na skupoceni automobil samo pita za pravac…

Prva devojka kojoj je prišao mu je objasnila put do Beverli Hilsa, a onda pristala i da popije piće sa njim. “Idemo ovim kolima?”, upitala je ona sva srećna, kada je na scenu stupila bakica koja ih je oterala dalje od njene “mašine”.

Vitali je seo u “krš”, a devojka produžila…

Izvor/Mondo.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net