17/01/2018 19:48
NAJNOVIJE VIJESTI
Francuska NBA zvezda: Najbolji je Bodiroga

Francuska NBA zvezda: Najbolji je Bodiroga

Nikola Batum okačio na svoj Instagram profil sliku dvojice “najboljih igrača u istoriji”. Prema njegovom mišljenju, to su Skoti Pipen i, naravno, “Bodi Bond”.

NicBatum

Nemerljiv trag koji je Dejan Bodiroga ostavio u evropskoj košarci imao je ogroman uticaj na mnoge igrače.

Legendarni kapiten naših reprezentacija, trostruki osvajač Evrolige, dvostruki prvak sveta i trostruki šampion Starog kontinenta sa nacionalnim timom, inspirisao je i Francuza Nikolu Batuma. Košarkaš Portlanda i osvajač Eurobasketa 2013 sa “trikolorima”, okačio je u petak na svoj Instagram fotografiju svoja dva omiljena košarkaša:

Na slici su Skoti Pipen i Dejan Bodiroga.”Moja dva idola i omiljena igrača ikada. Skoti Pipen i Dejan Bodiroga. Dvojac najboljih koji su ikad igrali ovu igru (U NBA i Evropi) i koji su osvajali sa svojim reprezentacijama. Legende”, napisao je Batum.

q

Izvor/Mondo.rs

 

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net