21/02/2018 20:02
NAJNOVIJE VIJESTI
TESLIĆ: Poziv porodicama da ugoste djecu sa Kosova i Metohije

TESLIĆ: Poziv porodicama da ugoste djecu sa Kosova i Metohije

TESLIĆ – U organizaciji Odbora za pomoć Srbima sa Kosmeta oko 500 djece uzrasta 12 do 15 godina, od 17. do 24. avgusta, boraviće u 12 opština Republike Srpske. Svoje gostoprimstvo pružiće im vršnjaci i porodice iz: Mrkonjić Grada, Banjaluke, Gradiške, Srpca, Prnjavora, Teslića, Petrova, Zvornika, Gacka, Bileće, Nevesinja i Kalinovika.

Srn2012-8-30_1151203_1-575x431

Foto ilustracija

Tim povodom, pozivaju se teslićke porodice iz gradskih i prigradskih naselјa, koje imaju mogućnosti i želјu da, u periodu od 17. do 24. avgusta, ugoste neko od pedeset i petoro djece sa Kosova i Metohije i tako pokažu humanost i solidarnost sa bratskim narodom sa Kosova i Metohije.

Poželјno je da porodice koje planiraju da pruže gostoprimstvo imaju djecu približno uzrasta od 12 do 15 godina, kako bi gosti boravak proveli u druženju i igri.

Zainteresovane porodice mogu da se jave radnim danom od 7 do 15 časova na brojeve telefona Javne ustanove Osnovna škola „Vuk Karadžić” Teslić 053 411 050 i 065 534 342.

Opština Teslić, Javna ustanova Osnovna škola „Vuk Karadžić” Teslić i porodice učenika podržale su i uklјučile su se u akciju da prihvate djecu iz Prilužja i Babinog Mosta, Opština Obilić sa Kosova i Metohije.

Izvor/teslicdanas.net

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net