18/01/2018 12:57
NAJNOVIJE VIJESTI
IZNENAĐENJE U METROU: Očekivali su još jednu dosadnu vožnju, a dobili su ovo

IZNENAĐENJE U METROU: Očekivali su još jednu dosadnu vožnju, a dobili su ovo

Njujorčani koji su se krajem juna zatekli u jednom od vozova podzemne železnice verovatno su očekivali još jednu dosadnu vožnju, ali ih je iznenadila ekipa brodvejskog mjuzikla “Kralj lavova”. 

Njujorčani koji su se krajem juna zatekli u jednom od vozova podzemne železnice verovatno su očekivali još jednu dosadnu vožnju, međutim, ekipa brodvejskog mjuzikla “Kralj lavova” (njih 30), ukrcala se na voz i putnike iznenadila iznenadnim izvođenjem prepoznatljive uvodne pesme “The Circle of Life“.

Ovo nije prvi da se nešto ovako dogodilo.

U aprilu je nešto slično učinila i glumačka postava “Kralja lavova” izBrizbejna, ali njihov “koncert” je održan u avionu.

“Kralj lavova” prošle godine je postao prva brodvejska predstava sa zaradomvećom od milijardu dolara.

Izvor/medio.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net