16/12/2017 16:13
NAJNOVIJE VIJESTI
Kako preživeti nagle promene vremena

Kako preživeti nagle promene vremena

Vreme se ove godine stalno naglo menja. U roku od jedne sedmice moramo da promenimo od letnjih haljinica i majica kratkih rukava, pa sve do pravih jakni i toplih cipela. Promene vremena naročito loše utiču na hronične bolesnike, pa smo pronašli za vas nekoliko saveta kako da preživite nagle promene vremena.

n103063

Kada izlazite vani obucite pamučnu majicu koja će upiti znoj, jaknu koja je otporna na vetar i cipele u kojima vas ne može iznenaditi kiša. Ukoliko ste hronični bolesnik najbolje bi bilo da ostanete kod kuće i pričekate dok se temperatura ne ustabili.

Osobe koje pate od psihičkih poremećaja trebale bi za vreme naglih promjena vremena popiti tablete za smirenje koje će im pomoći da prebrode ovo doba. Za vreme naglih promena vremena svi bi trebali da jedu zdravu hranu, a najviše voće i povrće. Svaki dan jedite supu od povrća i mesa koja će vam dati dodatnu energiju. Jedite pečurke, jagode i suvo grožđe, jer ove namirnice od velike su važnosti vašem krvotoku. Ženama je potrebno dosta željeza, pa bi trebale da jedu kašu od jabuka, peršun, sitni luk, dinstani grašak i semenke bundeve. Svakako biste trebali da u organizam unosite velike količine tečnosti.

IZVOR: Ljepota.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net