18/01/2018 13:10
NAJNOVIJE VIJESTI
Uhapšena tri makroa i devet djevojaka u Budvi

Uhapšena tri makroa i devet djevojaka u Budvi

U Budvi su uhapšeni tri muškarca osumnjičena za posredovanje u prostituciji i devet djevojaka, među kojima su egzotične plesačice, u okviru višemjesečne policijske akcije ”Marina”, a zaplijenjeno je i 50.000 evra.
v153139

Uhapšeni su vlasnik ekskluzivnog noćnog kluba “San Remo” u Budvi R.B, menadžer u klubu M.V. /34/ i M.J. /28/, navode iz policije.

Postoji sumnja da je R.B. radi sticanja imovinske koristi organizovao grupu koja je u prostorijama kluba i na drugim lokacijama duže vrijeme organizovala pružanje seksualnih usluga djevojaka koje su u ovom klubu bile angažovane kao plesačice.

M.V. je osumnjičen da je ugovarao seksualne usluge koje su djevojke pružale drugim licima, ugovarao njihovu naplatu i organizovao prevoz djevojaka do unaprijed ugovorenih lokacija.

Za M.J. postoji sumnja da je prevozio djevojke do ugovorenih lokacija i naplaćivao unaprijed dogovorene novčane iznose za seksualne usluge koje su djevojke pružale klijentima.

Sva trojica su osumnjičena za kriminalno udruživanje u vezi sa krivičnim djelom posredovanje u vršenju prostitucije. Uz krivičnu prijavu oni će danas biti sprovedeni nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Postoji sumnja da novac, koji je oduzet tokom akcije, potiče iz krivičnih djela.

Crnogorski mediji su javili da je riječ o Radu Božoviću /50/, Milošu Vlahoviću /34/ i Marku Jovanoviću /28/.

IZVOR/Srna/cafe.ba

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net