Uhapšena tri makroa i devet djevojaka u Budvi

0
1096
U Budvi su uhapšeni tri muškarca osumnjičena za posredovanje u prostituciji i devet djevojaka, među kojima su egzotične plesačice, u okviru višemjesečne policijske akcije ”Marina”, a zaplijenjeno je i 50.000 evra.
v153139

Uhapšeni su vlasnik ekskluzivnog noćnog kluba “San Remo” u Budvi R.B, menadžer u klubu M.V. /34/ i M.J. /28/, navode iz policije.

Postoji sumnja da je R.B. radi sticanja imovinske koristi organizovao grupu koja je u prostorijama kluba i na drugim lokacijama duže vrijeme organizovala pružanje seksualnih usluga djevojaka koje su u ovom klubu bile angažovane kao plesačice.

M.V. je osumnjičen da je ugovarao seksualne usluge koje su djevojke pružale drugim licima, ugovarao njihovu naplatu i organizovao prevoz djevojaka do unaprijed ugovorenih lokacija.

Za M.J. postoji sumnja da je prevozio djevojke do ugovorenih lokacija i naplaćivao unaprijed dogovorene novčane iznose za seksualne usluge koje su djevojke pružale klijentima.

Sva trojica su osumnjičena za kriminalno udruživanje u vezi sa krivičnim djelom posredovanje u vršenju prostitucije. Uz krivičnu prijavu oni će danas biti sprovedeni nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Postoji sumnja da novac, koji je oduzet tokom akcije, potiče iz krivičnih djela.

Crnogorski mediji su javili da je riječ o Radu Božoviću /50/, Milošu Vlahoviću /34/ i Marku Jovanoviću /28/.

IZVOR/Srna/cafe.ba