20/02/2018 06:36
NAJNOVIJE VIJESTI
Spremni za iPhone 6? Stiže 9. septembra!

Spremni za iPhone 6? Stiže 9. septembra!

Internet izvori otkrili su da će Apple predstaviti iPhone 6 deset dana ranije, nego što smo ranije čuli!Umesto 19. septembra, Apple će predstaviti iPhone 6, makar jedan model, već 9. septembra na posebno organizovanom događaju. Prema GSMArena portalu ostaje nejasno da li će Apple prikazati oba modela telefona – jedan iPhone 6 sa ekranom dijagonale 4.7 inča i drugi sa ekranom 5.5 inča.

iPhone-6

Oba modela već neko vreme kruže internetom, ali su detaljne specifikacije ostale nepoznate do kraja. Ono što znamo rekli smo vam u tekstu u kojem su i slike iPhone 6 4.7 i iPhone 6 5.5 modela, na linku gore. Prema nekim informacijama iPhone 6 praviće čak 100.000 ljudi u kineskim fabrikama, ali i čak 10.000 robota, koji se još uvek pripremaju za rad!

IZVOR/Mondo.rs

Facebook Comments

Comments

comments

About Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net