19/02/2018 15:33
NAJNOVIJE VIJESTI

NAJNOVIJE

Teslić – Odbio alkotestiranje pa priveden

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.02.2018. godine, lišili su slobode T.J. sa područja opštine Teslić, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju. Lice T.J. koje je upravljalo putničkim vozilom marke „Renault“ je zaustavljeno i kontrolisano na magistralnom putu u mjestu Donji Ružević, područje opštine Teslić. Nakon prestanka razloga za zadržavanje T.J. je pušten na slobodu i uručen mu je ... Read More »

Teslić – Lišen slobode zbog počinjenih prekršaja

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 18.02.2018. godine, lišili su slobode A.I., iz Teslića, zbog počinjenih prešršaja iz člana 7. (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. ( ometanje državnih organa u vršenju javnih funcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Izvršenim alkotestiranjem kod lica A.I. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,69 g/kg. Protiv lica ... Read More »

Danas je dan za praštanje i veselje

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Bele poklade, praznik kada se na trpezi nalazi “bela” hrana, traži se oproštaj grehova, ali se i priprema za Veliki post. Danas mrsite, a od sutra na post. Srpska pravoslavna crkva danas slavi svetu mučenicu Agatiju i svetog Polievkta, odnosno Bele poklade. Smatralo se da u period velikog posta treba ući bez greha, pa su poklade dan za praštanje ... Read More »

Spremite se: Od sutra snijeg

U cijeloj BiH sutra će biti hladnije sa susnježicom i snijegom uz dnevnu temperaturu vazduha do pet stepeni Celzijusovih. Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO U toku noći doći će do naoblačenja sa padavinama na zapadu, jugozapadu, centralnom pojasu i sjeveru, tokom dana padavine će biti jače na zapadu, a uz pad temperature i u nižim predjelima tog regiona sa susnježicom i snijegom, ... Read More »

Osumnjičen za proganjanje, podmetnuo neprimjerene poruke sa Vibera

Gorad Trodić iz Teslića osumnjičen je za krivično djelo proganjanje. Pripadnici policije RS-a su na osnovu prijave dvije djevojke izvršili kriminalističku obradu ove osobe, te utvrdili da je Trodić, 6.februara, napisao tekst neprimjerene poruke, pustio u Viber grupu, a jedan od članova postavio na Facebook Opštine Teslić. Za poruku, u kojoj se tvrdilo da su u Banjoj Luci uhapšene tri ... Read More »

Teslić – Ukrali 3 pune torbe cigareta

Patrola policije Policijske stanice Teslić, 12.02.2018. godine, oko 04,15 časova, uočila je dva nepoznata lica kako nose tri putne torbe, te po uočavanju policijskih službenika isti su odbacili torbe i udaljili se sa lica mjesta. Po dolasku do odbačenih torba uvrđeno je da se u njima nalazi veća količina raznih vrsta cigareta. Neposredno nakon toga, oko 04,30 časova, policijski službenik ... Read More »

Slavimo Sveta tri jerarha

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Sveta tri jerarha – Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog. Srpska pravoslavna crkva i njeni verinici 12. februara proslavljaju Sveta tri jerarha, hrišćanski praznik ustanovljen 1076. u čast svetaca Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog. Oni imaju svaki posebno svoj dan praznovanja u mesecu januaru i to: Vasilije Veliki 1. januar ... Read More »

Skini čarape!

Ali ne njene, već svoje čarape! ! Istraživanja su pokazala da 60 odsto muškaraca ne skida čarape tokom seksa. Šta na to kažu žene? Izvor: Guliver/Getty Images/ Thiknstock “Ako sam ja mogla da uparim svoj donji veš i boju karmina, da satima lakiram nokte i pravim lokne, jer znam da on to voli, najmanje što od njega očekujem je da ... Read More »

Šta je korisnije – brzina hoda ili broj pređenih koraka?

Naučnici su došli do zanimljivih zaključaka o tome kako omiljena aktivnost većine rekreativaca djeluje na njihovo zdravlje. Medicinski novinar Majkl Mozli istraživao je navodnu zdravstvenu korist koju donosi 10.000 pređenih koraka dnevno. U istraživanju koje je sproveo sa profesorom Robom Koplandom sa Univerziteta Šefild Halam, koje je zabilježeno u BBC dokumentarcu “The Truth About Getting Fit”, Mozli se najpre pozabavio ... Read More »

Teslićanka u kampu reprezentacije BiH

Andrea Mujketa (21) prva je Teslićanka koja je pozvana na kamp ženske A reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kamp je bio održan u Zenici u trening centru NS/FS BiH u periodu 29.01. – 31.01.2018. godine. Andrea nastupa za ŽFK “Sloga” iz Petrova koja se takmiči u Premijer ženskoj ligi Bosne i Hercegovine (PŽL). U nižem rangu takmičenja nosila je i titulu ... Read More »

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net