23/06/2017 14:31
NAJNOVIJE VIJESTI

NAJNOVIJE

Kotor Varoš traži radnika više

KOTOR VAROŠ – Radnik više traži se na području Kotor Varoša, a poslodavci koji namjeravaju otvarati nova postrojenja imaju probleme pri pronalasku novih zaposlenih. Na području ove opštine, kao što smo već ranije pisali, postojeće fabrike su pune kao u Titovo vrijeme, pa nije jednostavno naći nove radnike. Tako se i ideja za otvaranja pekare “Manja” u Kotor Varošu poslodavcu ... Read More »

PRESUDA U KORIST BOGDANIĆA

Posljednjih dana politika i politički akteri su u centru pažnje u Tesliću. Ovaj put vijest koja se širi je presuda u korist Dragana Bogdanića, te odbijanje tužbenog zahtjeva kao neosnovanog od strane Željke Kovačević Miličević. Prenosimo obavijest sa stranice SNSD-a: Gospođa Željka Kovačević-Miličević je sredinom prošle godine tužila OO SNSD Teslić i predsjednika Dragana Bogdanića za iznošenje neistina objavljenih 13.05.2016. u ... Read More »

Načelnik Miličević pogazio obećanja!!??

Zašto je Miličević pogazio svoje obećanje koje je dao svojim građanima u Tesliću nikom nije jasno. Mnoge su špekulacije ali svima je jedno jasno. Sve više građana napušta opštinu Teslić, te svoju sreću traži negdje u inostranstvu, jer zaposlenja u Tesliću nema, niti se šta radi po tom pitanju! Još 04. februara 2016. godine načelnik opštine Teslić Milan Miličević i ... Read More »

Predsjednik Republike Srpske razgovarao sa Draganom Savićem

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas u Banjaluci Dragana Savića, dosadašnjeg odbornika Srpske demokratske stranke u opštini Teslić i predsjednika Aktiva mladih SDS-a Teslić. Tom prilikom Dragan Savić je izrazio želju da u narednom periodu podržava politiku predsjednika Dodika i političke opcije koju on predstavlja jer je u njoj prepoznao nastavak one patriotske politike koja je stvorila i ... Read More »

TESLIĆ: Ukradene pare iz pravoslavne kapele

U mjestu Barići, područje opštine Teslić, 10/11.06.2017. godine, nepoznato lice ili više njih je izvršilo provalu u pravoslavnu kapelu „Sv.Kirijak Otšelnik“ odakle je otuđilo neutvrđenu količinu novca. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“. CJB DOBOJ Read More »

Dvije medalje za sestre Babić u Sarajevu

U organizaciji OŠK “Junior” u Sarajevu,4.juna u Međunarodnom centru za omladinu, održan je prvi kadetski šahovski festival “Zvonimir Zvone Meštrović”. U konkurenciji 83 mlada takmičara starosti do 18 godina, sestre Maša i Milana Babić iz Teslića osvojile su po 6 pobjeda. Dodatni kriterijumi su odlučili da u grupi devojčica do 10 godina Maša osvoji zlatnu medalju a Milana je osvojila ... Read More »

TESLIĆ – Ukradeno gorivo iz rezervoara

Policijskoj stanici Teslić , 07.06.2017. godine, prijavljeno je da je noću 06/07.06.2017. godine, u mjestu Donji Ranković, područje opštine Teslić, otuđena veća količina pogonskog goriva iz nezaključanog rezervoara na teretnom vozilu vlasništvo DOO „Elgrad“ Teslić. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca počinjenog krivičnog djela „Krađa“. CJB Doboj Read More »

RADOŠEVIĆ: LOKALNA VLAST SPREČAVA REALIZACIJU INVESTICIJE

Direktor Zdravstveno-turističkog centra /ZTC/ “Banja Vrućica” Aleksandar Radošević izrazio je nezadovoljstvo što lokalna vlast u Tesliću odbija da usvoji izmjenu regulacionog plana “Banje Vrućice” čime dovodi u pitanje projekat vrijedan oko 2.000.000 KM, te zapošljavanje najmanje petnaest radnika. Radošević je na današnjoj konferenciji za novinare naveo da lokalna vlast već tri mjeseca, uz obrazloženje da potrebna dokumentacija nije potpuna ili ... Read More »

Povrijeđeni u eksploziji prilikom čišćenja korova

TESLIĆ – U mjestu Vrela, opština Teslić, juče oko 16,00 časova tokom čišćenja i paljenja korova u blizini kapele na katoličkom groblju, prilikom eksplozije povrijeđena su dva lica, K.F. i A.B. sa područja opštine Teslić, koja su nakon ukazane ljekarske pomoći prevezeni u dobojsku bolnicu gdje je K.F. zadržana na liječenju, dok je A.B. upućen na kućno liječenje. Ljekari se ... Read More »

NAJUSPJEŠNIJE SESTRE BABIĆ NA PRVENSTVU BiH

Sestre Milana i Maša Babić iz Teslića, učenice trećeg razreda JU OŠ „Petar Petrović NJegoš“ u Tesliću, učestvovale su na 18. Kadetskom i Omladinskom prvenstvu Bosne i Hercegovine u šahu. Državno prvenstvo ove godine održalo se u Zenici od 19. do 23.maja, na kome je učestvovalo ukupno 119 takmičara u različitim starosnim grupama. Sestre blizankinje su zaigrale u starijoj starosnoj ... Read More »

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net