19/10/2017 20:41
NAJNOVIJE VIJESTI

BiH

Pelet izazvao haos na bh. tržištu: Cijene više od 500 KM, mnogi se vraćaju na drva

Korištenje peleta se smatra ekološki prihvatljivijim i jednostavnijim, ali onog trenutka kada su cijene naglo skočile, sve njegove prednosti su pale u vodu. Zakon ponude i potražnje nametnuo je novu cijenu popularnog energenta, izazvao sumnje u vještačku nestašicu na tržištu, a oni koji su vodili računa o zaštiti okoliša i nisu htjeli prljati ruke drvima i ugljem, sada imaju samo ... Read More »

Zašto je Lopov iz SDS-a otišao u SNSD?

Bogdan Đukić poznatiji po svom nadimku Lopov, inače odbornik u teslićkom parlamentu, priključio se lokalnom SNSD-u. Iako je transfer ozvaničio i fotografijom sa predsjednikom Dodikom, izjavu je najprije obećao, a onda rekao da danas za to nema vremena. U doskorašnjem taboru tajac. Novinari su tamo zatekli čistačicu i sekretara. – Ja nisam ovlašten da dajem izjave pošto sam tehničko lice. ... Read More »

Preminula legendarna glumica Nada Đurevska

U Sarajevu je sinoć u 65. godini umrla Nada Đurevska, jedna od najznačajnijih bosanskohercegovačkih glumica. Dobitnica brojnih nagrada i priznanja, posljednjih mjeseci imala je problema s bolešću, a 2014. godine je postala dobitnica Šestoaprilske nagrade grada Sarajeva. Nada Đurevska je rođena 8. januara 1952. Godine u Skoplju. Kao šestogodišnja djevojčica 1958. godine, Nada je stigla u Sarajevo. Maturirala je u ... Read More »

OBJESIO SE OSUĐENIK IZ TESLIĆA

FOČA, 13. SEPTEMBRA /SRNA/ – Štićenik Kazneno-popravnog zavoda Foča čiji su inicijali T.S. /51/ iz Teslića izvršio je samoubistvo vješanjem, saopšteno je iz Policijske uprave Foča. Fočanskoj policiji je juče u 14.38 časova prijavljeno da se T.S. objesio u jednoj od prostorija upravne zgrade KPZ-a. Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve ... Read More »

SNSD: Vučić i ovaj put potvrdio da Srpska može računati na podršku Srbije

Posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Istočnom Sarajevu i Republici Srpskoj u toku kratke posjete BiH najbolji je dokaz da su odnosi Srbije i Srpske na najvišem nivou, ocijenili su u SNSD-u. “To je na najbolji mogući način potvrđeno i poslije nedavnog susreta rukovodstava Republike Srpske i Srbije, predvođenih predsjednicima Miloradom Dodikom i Vučićem, kada je dogovoreno da će Srbija sa ... Read More »

Načelnik Teslića saslušan zbog falsifikovanih kartica za parking (VIDEO)

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević saslušan je u MUP-u Republike Srpske. Nakon dva sata saslušanja, nije otkrio u kom svojstvu i zbog čega… Nezvanično, Miličević je saslušan u svojstvu osumnjičenog i protiv njega će biti podnesen izvještaj zbog nesavjesnog rada u službi u slučaju “Parking servis”. U 13 časova Miličević je ušao i oko 15 konačno izašao. Nakon saslušanja u MUP-u, Miličević ... Read More »

ŽENA TEŽE POVRIJEĐENA

DOBOJ, 4. SEPTEMBRA /SRNA/ – Žena čiji su inicijali LJ.A. iz Teslića teže je povrijeđena kada ju je udario automobil “džeta” kojim je upravljao P.R. sa područja ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj. Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 9.15 časova u Karađorđevoj ulici, a povrijeđenoj su povrede konstatovane u dobojskoj bolnici. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice ... Read More »

TOKOM VIKENDA 22. “OVNOVIJADA”

Na platou Vučje planine u Tesliću tokom vikenda biće održana 22. Privredno-turistička manifestacija “Ovnovijada”. Manifestaciju organizuju opština Teslić i opštinska Turistička organizacija u okviru “Teslićkog ljeta 2017”, s ciljem da “Ovnovijadi” vrate stari sjaj i podstaknu privredno-kulturnu saradnju nekoliko susjednih opština. Ovogodišnja manifestacija će, osim zabavnog i takmičarskog dijela, imati edukativni, turistički i motivacioni karakter u nastojanju da se oživi ... Read More »

POZIV NA RADIONICU AGENCIJE ZA JAVNE NABAVKE I EVROPSKE BANKE ZA OBNOVU I RAZVOJ

Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu Agencije za javne nabavke i EBRD (Evropske banke za obnovu i razvoj) koja će se održati  13. i 14.09.2017. godine sa početkom u 09.00 sati u zgradi Administrativnog centra Vlade Republike Srpske,Trg Republike Srpske br. 1, Banja Luka. Teme radionice su pravila nabavke EBRD-a i pravila u projektima javnog sektora koje finansira EBRD. Ova radionica ima ... Read More »

IKEA razmatra otvaranje robne kuće u BiH

Još je prerano da najavimo proširenje na BiH, ali razmatramo tu mogućnost, kazao je direktor IKEA-e za jugoistočnu Evropu Stefan Voneverbeke, na jučerašnjem otvaranju prve robne kuće švedskog lanca namještaja u Srbiji. IKEA je odranije prisutna na tržištima Slovenije i Hrvatske, ali Bosnu i Hercegovinu uporno zaobilazi. Voneverbeke je kazao za RTRS da su na redu dodatne prodavnice u Bukureštu i Ljubljani, ... Read More »

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net