26/09/2017 00:42
NAJNOVIJE VIJESTI

Author Archives: Teslić Online

Teslić Online je portal, kreiran od strane mladih entuzijasta u cilju stvaranja kreativnih sadržaja koji bi služili svim građanima Teslića, ali i šire. Portal takođe prikuplja sve informacije korisne za krajnje korisnike, objedinjuje na jednom mjestu i prezentuje na najkvalitetniji način. Teslić Online nastoji izgraditi jedinstvenu prepoznatljivost, na način, da će stvoriti prostor za sve izvore informacija. Takođe želimo koristiti svim građanima Teslića a i šire, ne propagirajući samo određene izvore informacija, već naprotiv, izgraditi raznolikost izvora informacija i time dati mogućnost, svim našim korisnicima da sami donesu sud o temi ili temama.

Radnicima ZTC “Banja Vrućica” 13. plata, regres, topli obrok i nagrade

TESLIĆ – Nikada za ovih 20 godina plata nije kasnila niti jedan dan. Isto tako, sve obaveze prema socijalnom i zdravstvenom redovno se uplaćuju, kao i druge beneficije, ističe Dušica Letić, medicinska sestra, koja u Zdravstvenoturističkom centru “Banja Vrućica” radi pune dvije decenije. U ovom ZTC-u, tokom tekuće godine, konstantno je zaposleno između 330 i 340 radnika, a Letićeva je ... Read More »

Grad Trebinje svim mladim parovima koji stupaju u brak daje 10.000 KM

Grad Trebinje će u narednom periodu stimulisati parove koji stupaju u brak, potvrdio je gostujući na Radio-televiziji Republike Srpske gradonačelnik Luka Petrović. Prema njegovim riječima, stimulacija biti isplaćivana u 18 mjesečnih rata u iznosu od 450 do 650 KM, u zavisnosti od uslova koje mladi bračni parovi ispunjavaju. “Trebinje sada ima 30.000 stanovnika, a mi hoćemo grad od 50.000 stanovnika. ... Read More »

KK “WBS TESLIĆ” NADIGRAO GRADSKOG RIVALA KK “TESLIĆ”

U prvom kolu Lige mladih RS za PKO Doboj, sinoć je u Sportskoj dvorani Radolinka sa početkom od 20:00 časova odigran gradski derbi između juniorskih ekipa KK “WBS TESLIĆ” i KK “TESLIĆ”.  Ekipa WBS-a je i više nego bila uvjerljivi nad protivnikom, tako da je pobjednik bio poznat već nakon prve četvrtine.  Konačni rezultat gradskog derbija je bio 121-37 u korist ... Read More »

SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA STRANKE DANAS U TESLIĆU

– Predsjedništo Srpske demokratske stranke /SDS/ održaće danas sjednicu u Tesliću, saopšteno je iz SDS-a. Sjednica je zakazana za 13.00 časova u prostorijama Opštinske organizacije SDS-a. Nakon sjednice predviđena je konferencija za novinare u 15.00 časova, na kojoj će se obratiti predsjednik SDS-a Vukota Govedarica SRNA Read More »

Zašto je Lopov iz SDS-a otišao u SNSD?

Bogdan Đukić poznatiji po svom nadimku Lopov, inače odbornik u teslićkom parlamentu, priključio se lokalnom SNSD-u. Iako je transfer ozvaničio i fotografijom sa predsjednikom Dodikom, izjavu je najprije obećao, a onda rekao da danas za to nema vremena. U doskorašnjem taboru tajac. Novinari su tamo zatekli čistačicu i sekretara. – Ja nisam ovlašten da dajem izjave pošto sam tehničko lice. ... Read More »

Ko uraganima daje imena?

Marija, Harvi, Irma, Hose… Ovih dana nama vrlo poznata imena uragana. A da li znate zašto se ove razorne oluje baš tako zovu i ko o tome odlučuje?  Imena uragana se ne biraju slučajno. Davanje imena uraganima počelo je 1953. godine na inicijativu Svjetske meteorološke organizacije, radi lakše komunikacije među stručnjacima. – Uragani se imenuju zbog jednostavnosti i lakše komunikacije između ... Read More »

Obilježena Mala Gospojina – Dan Osnovne škole “Dositej Obradović” u Blatnici

TESLIĆ – Prigodnom svečanošću, a zatim slavskim ručkom i lomljenjem slavskog kolača, danas je obilježena Mala Gospojina – Dan Osnovne škole “Dositej Obradović” u Blatnici. Tokom svečanosti koja je upriličena u centralnoj školi u Blatnici, učenicima i nastavnicima predata je na upotrebu rekonstruisana fiskulturna sala. Učešće u ovoj akciji uzela je i Opštinska uprava Teslić. Rekonstruisana je unutrašnjost fiskulturne sale što ... Read More »

DANAS JE MALA GOSPOJINA: Evo šta valja raditi

SPC i vernici danas slave Rođenje Presvete Bogorodice, praznik u narodu poznat kao Mala Gospojina. Na Malu Gospojinu slavi se uspomena na dan kada je u Nazaretu, u domu Joakima i Ane, rođena Sveta Deva Marija i spada u jedan od najvećih zavetnih praznika. Joakim i Ana su dugo bili neplodni, bez dece. Već stari, oni su molili Boga da im ... Read More »

Teslić – Iz Sportske dvorane Radolinka otuđena torba sa novcem

Policijskoj stanici Teslić, 20.09.2017. godine, prijavljeno je da je iz sportske dvorane u Tesliću otuđena torba sa novcem i drugim predmetima, vlasništvo lica koje se tu nalazilo kao korisnik teretane.  Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su pregledom šireg lica mjesta pronašli torbu sa otuđenim stvarima i novcem, koji će biti vraćeni vlasniku.  Otuđena torba je ... Read More »

Buletić – Jaka eksplozija oštetila prozore i fasade

Policijskoj stanici Teslić, 20.09.2017. godine, oko 20,16 časova, prijavljeno je da se neposredno prije prijave u mjestu Buletić, opština Teslić čula jaka eksplozija.  Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su pregledom lica mjesta utvrdili da je do eksplozije došlo u blizini porodične kuće vlasništvo S.M. Povrijeđenih lica nije bilo, dok je od detoacije eksplozivne naprave na ... Read More »

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net